Εκδηλώσεις

To Zagori Suites είναι ιδανικό για εκδηλώσεις, γάμους, βαφτίσεις καθώς και για μικρά γρκουπ.

Αίθουσα Συνεδριάσεων

Ο κλιματιζόμενος χώρος συναντήσεων που διαθέτουμε μπορεί να φιλοξενήσει συνεδριάσεις λίγων ανθρώπων. Η αίθουσα είναι εξοπλισμένη με λευκό πίνακα, projector, οθόνη προβολής και Wi-Fi υψηλών ταχυτήτων. Υπηρεσίες εστιάσεις είναι επίσης διαθέσιμες και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες και προτιμήσεις της κάθε ομάδας.

Η ομάδα του Zagori Suites θα χαρεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας και να καλωσορίσει εσάς και τους συνεργάτες σας σε έναν εκλεπτυσμένο χώρο, αφήνοντας σας απόλυτα προσηλωμένους στο περιεχόμενο του προγράμματος σας.

Γάμοι – Μικρά Γκρουπ

Με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, η ομάδα μας θα φροντίσει να δημιουργήσει την απόλυτη γαμήλια εμπειρία για εσάς και τους αγαπημένους σας. Σας προσκαλούμε να ξεκινήσετε το ταξίδι μιας ζωής, γιορτάζοντας την αγάπη και την αφοσίωσή σας στο Ζαγόρι Σουίτες, για αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή. Για αυτή την ξεχωριστή μέρα της ζωή σας μπορούμε να σας προσφέρουμε παραμυθένιες γαμήλιες σουίτες με εκπληκτική θέα στα βουνά του Ζαγορίου.

H όμορφα διακοσμημένη και ζεστή αίθουσα εστιάσεων μας μπορεί να φιλοξενήσει μικρές γαμήλιες δεξιώσεις με μενού εμπνευσμένο από την Ηπειρώτικη κουζίνα. Οι κομψοί χώροι του ξενοδοχείου, σε συνδυασμό με μια μεγάλη ποικιλία από μαγευτικά φυσικά τοπία, μπορούν να μετατρέψουν την φωτογράφιση της επόμενης ημέρας σε μια ονειρική συλλογή εικόνων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τη δήλωση απορρήτου.
Αποδέχομαι
Privacy Policy